Böngésző 2013. október

Őszi felkészülés

A felkészülésnek szántuk a szeptember első két hetét, hiszen szeptember 28-án indul a BOZSIK Torna és október 2-án a Körzeti bajnokság csapataink számára.

Ennek jegyében szerveztük meg a szakmai munkát, melyben volt hétvégi házi felkészülési mérkőzés és edzőmérkőzés is.

Itthon a saját pályánkon szerveztünk egy házi felkészülési mérkőzést 2013. szeptember 7-én, szombat délelőtt, az U9-es és U11-es korosztálynak. A gyerekekből korosztályonként két csapatot raktunk össze, a focistapalántáink megkapták a mérkőzéseken használt csapatmezeket és valódi mérkőzés hangulatát keltve, szülői biztatások mellett, játszottunk kiváló színvonalú és hangulatú mérkőzéseket. A ragyogó napsütésben, mindenki nagyon élvezte ezt a házi mérkőzést, amely nagyon jól szolgálta a szakmai felkészítést is.

A Piliscsaba SE meghívását fogadtuk el 2013. szeptember 14-én, szombaton, ahova egy 2003-2004-es születésű (U11) vegyes csapattal érkeztünk edzőmérkőzésre.

Szemerkélő esőben kezdtük el a mérkőzést, melyet egyszer meg is kellett szakítani, mert annyira eleredt az eső. Bár nem a legkellemesebb ilyen vizes pályán és szakadó esőben játszani, így is hasznos volt a játék, hiszen a következő bajnoki mérkőzéseken is találkozhatunk hasonló körülményekkel. Egy izgalmas, változatos mérkőzésen bár vereséget szenvedtünk (5-6), az irreális körülmények ellenére is sok biztató dolgot láttunk  focistapalántáinktól.

HAJRÁ SÓLYMOK!