Böngésző 2013. december

KÉZILABDA

A szeptemberi toborzó után, egy csendesebb, de annál fontosabb időszak következett a csapat életében.

Heti 2 edzéssel, egy nagyon szorgalmas, dolgos időszak kezdődött el, amikor a különböző felkészültséggel érkező gyermekeknek egy olyan edzéstervet rakott össze Réka, a csapat edzője, amiben a kézilabdás múlttal érkező- és a teljesen az alapoktól kezdő gyermekek is megtalálták benne az örömöt és elindultak a fejlődésben.

Ez olyan jól sikerült, hogy novemberre a nagy különbségek szinte teljesen eltűntek és komoly szakmai munkát lehetett elvégeztetni hétről-hétre, az edzésre nagy lelkesedéssel járó leányokkal és fiúkkal.

Persze azt nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az út elején járunk, és nagyon sok munkára van még szükség, de mindenképpen szeretnénk tartani a megkezdett magas színvonalat.

Továbbra is nagyon sok pozitív visszajelzést és biztatást kapunk a szülőktől, és maguktól a gyermekektől is.

A rövid idő alatt kivívott jó hírünknek köszönhetően, folyamatosan nagy az érdeklődés a leányok és fiúk körében az iskolában és magán a településen is.

Erre továbbra is bátran lehet alapoznunk, mert egy sikeres szakosztályt szeretnénk felépíteni.

Mikor e sorokat írom, a csapat az első felkészülési mérkőzésére készül, mely várhatóan óriási élmény lesz a számukra és újabb lökést fog adni a lelkesedésüknek.

HAJRÁ SÓLYMOK!

 

KÉZILABDA

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Nagykovácsi Sólymok SE szeptember hónapban.

A tavasszal megalakult kézilabda szakosztályunk, egy sikeres szeptemberi toborzó után, már nem csak néhány lelkes fiatalnak tudja a játék szépségét megtanítani, hanem 30 fővel már komolyabb terveink lehetnek a szakosztály jövőjével kapcsolatosan.

Évek óta nagyon sok gyermektől és szülőtől halhattuk, milyen jó lenne, ha itt Nagykovácsiban is lehetne kézilabdázni, elsajátítani, amit erről a szép és látványos játékról tudni lehet.

A gyermekek és szülők kérését meghallgatva döntöttünk úgy, hogy belevágunk, és ehhez a jövőképhez nyertük meg Hajóssy Rékát, aki nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik. Az egész életét végigkísérte a kézilabda, gyermek kora óta űzi ezt a sportágat, csak egy sérülés akadályozta meg abban, hogy ma is aktív sportoló lehessen. Azonban azt a tudást, amit ennyi év alatt felhalmozott, most a hozzánk járó 8-11 éves leányoknak és fiúknak adja át.

Eltelt 3 hónap és örömmel látjuk milyen lelkesek a hozzánk járó gyermekek, mennyit fejlődtek ilyen rövid időszak alatt is.

Rengeteg pozitív visszajelzést és biztatást kapunk a szülőktől, és maguktól a gyermekektől is. A rövid idő alatt kivívott jó hírünknek köszönhetően, folyamatosan nagy az érdeklődés a leányok és fiúk körében az iskolában és magán a településen is.

Erre bátran lehet alapoznunk, és egy sikeres szakosztályt felépítenünk.

Továbbra is sok munka vár ránk, de mindenképpen szeretnénk tartani a megkezdett magas színvonalat, még ha a téli hónapok nem is kedveznek ennek, a szűkös infrastruktúra miatt. Ebben az esetben, tartósan megvetheti a lábát ez a gyönyörű sportág is Nagykovácsiban, amivel újabb sportolási alternatívát kínálhatunk a gyermekeknek, a már most is sikeresen működő más sportágak mellé.

Mindenkinek szeretnénk megköszönni, akik az induláskor segítették és jelenleg is segítik a szakosztályunk munkáját!

HAJRÁ SÓLYMOK!