Böngésző 2013. november

SZEMRE IS TETSZETŐS, IGAZI ÖRÖMFOCI A SÓLYMOK ELSŐ BOZSIK TORNÁJÁN
 

Eljött az a nap, melyet régóta vártunk. Hivatalosan is bemutatkozhattunk 2013. szeptember 28-án, szombaton, a Budakeszi körzetben a Bozsik torna első fordulójában, 3 korosztályunkkal. (U7, U9, U11)

A körzetbe 5 csapat tartozik. (Budakeszi, Telki, Perbál, Budajenő és a Nagykovácsi Sólymok) Ősszel 3 forduló, ill. tavasszal szintén 3 forduló lesz, ami óriási élményt fog nyújtani a gyerekeknek, hiszen itt nem az eredmény a fontos, hanem az örömteli és felszabadult játék.

Mind a három korosztályunk kellemes meglepetést okozott a körzet többi csapatának, mert színvonalas, szemre is tetszetős, igazi örömfocit játszottunk, ahol minden sólyomfióka óriási lelkesedéssel és akarattal vetette bele magát a játékba.

Jó volt látni a gyerekek csillogó szemeit, örömteli mosolyait, mert az eredményektől függetlenül boldogan ment haza minden gyermek, erről a kiváló eseményről.

Nem csak a gyermekek, hanem a nagyszámú és nagyon lelkes szülői szurkolói tábor is élvezte ezt a napot, mindenki büszkén ölelte meg a gyermekét a torna után.

Az edzői stáb is nagyon elégedett volt, mert az örömfocin belül, szakmai szemmel jól látható volt az elmúlt hetek és hónapok munkájának eredménye. Nagyon sok dolgot megvalósítottak focistapalántáink az edzésen elsajátított technikai- és taktikai elemekből, nagyon büszkék voltunk rájuk.

HAJRÁ SÓLYMOK!