Böngésző 2014. január

SIKERES ŐSZ A SÓLYMOK ÉLETÉBEN

A Bozsik Tornák mellett, több felkészülési mérkőzést is játszottunk az ősz folyamán, hogy minden nálunk focizó sólyomfióka játéklehetőséghez jusson.

Ezek során Pest megye több csapatával, illetve budapesti csapatokkal is hangulatos és szakmailag nagyon hasznos mérkőzéseket játszott, mind a három szövetségi besorolásba tartozó korosztályunk. (U7, U9, U11)

Több alkalommal olyan mérkőzéseket szerveztünk le, ahol a korosztályainkba járó gyermekek közül a kisebbeket is elvittük (U6, U8, U10), hiszen az Ő fejlődésükhöz is szükségesek ezek a találkozók.

Nagyon biztató volt szakmai szemmel mind a 6 korosztály játéka, és nagyon szép ütemben a fejlődött, minden hozzánk járó focistapalánta.

A felkészülési mérkőzések és a Bozsik Tornák mellett, szeptemberben elindultunk bajnokságban is, ahol az U11-es korosztályunk hétről-hétre bizonyított a Szentendrei Körzeti bajnokság „B” csoportjában.

Amikor ezek a sorokat írom, a 8 csapatos „B” csoportban, 14 lejátszott mérkőzés után továbbra is a 3. helyen állunk, és most már biztos, hogy tavasszal a felsőházban folytatjuk a játékot. Bár néhány mérkőzés elmaradt a rossz időjárás miatt, de annyi pontot gyűjtöttünk, hogy az elmaradt mérkőzések pótlása után sem csúszhatunk ki a legjobb 4 csapat közül (1-4. helyezettek).

Kíváncsian várjuk, a végleges eredmények megküldése után, hogy az „A” csoportból melyik 4 csapat kerül szintén a felsőházba, és kik az alsóházba (5-8.hely), hiszen tavasszal az „A” és „B” csoport legjobb 4-4 csapata fog egymással mérkőzéseket játszani.

HAJRÁ SÓLYMOK!